Feestelijke opening na verhuizing van EP Ommeland aan de Schreiershoek in Leek!

Leek – Na 53 jaar aan de Tolberterstraat is EP Ommeland verhuisd naar een splinternieuw pand aan de Schreiershoek 3. De verhuizing werd ingegeven door de behoefte aan vernieuwing en uitbreiding. Met het nieuwe, ruimere pand biedt EP Ommeland klanten een nog betere winkelervaring met een uitgebreid assortiment en een vernieuwde focus op inbouwapparatuur en duurzame oplossingen.

De nieuwe locatie van EP Ommeland is niet zomaar een winkel. Naast het bredere assortiment en de verbeterde sfeer is er nu ook een unieke Sonos Experience Room, de enige in Groningen en Drenthe, waar klanten de nieuwste audiotechnologie kunnen beleven. Ook zijn “De Jongens van FixPhones” nu onderdeel van de winkel.

Feestelijke opening met activiteiten voor jong en oud
Ter gelegenheid van de verhuizing opent EP Ommeland op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober feestelijk haar deuren met allerlei leuke activiteiten. Bezoekers kunnen meedoen aan winacties, genieten van hapjes en drankjes verzorgd door een kok en barista, en er zijn verschillende weggeefacties. Daarnaast kunnen Formule 1-fans hun vaardigheden testen in een F1-racegame, waarbij je in een stoel met stuur kunt racen. Op zaterdag komt TikTok Tammo langs voor een meet & greet.

Een ander hoogtepunt tijdens de opening is de goede doelen loterij, waarbij bezoekers de kans krijgen om Stichting ALS en Stichting Leergeld te steunen.

Opening op vrijdag en zaterdag
De opening van de winkel vindt plaats op vrijdag van 12:00 tot 19:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Iedereen is van harte welkom om het vernieuwde EP Ommeland te ontdekken en mee te doen aan de activiteiten.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button