Het gezelligste dorp van Groningen, Trivia Night in Cafe De Vlieger

Leek – Recent is Max Otter uit Leek vertrokken en neemt Café de Vlieger hun café over. Om ervoor te zorgen dat de gezelligheid die Max Otter naar Leek bracht te behouden organiseert Café de Vlieger samen met MiThe Activiteiten een Trivia Night op vrijdag 1 November.

Max Otter bracht gezelligheid naar het dorp en dit kan niet zomaar wegvallen. Café de Vlieger en activiteiten bedrijf MiThe Activiteiten organiseren om deze reden een Trivia Night op vrijdag 1 November.
Deze avond is voor iedereen in en om Leek en is het begin punt van een nog gezelliger dorp.

4 rondes
Tijdens deze avond wordt je verzorgt van 4 bijzondere rondes aan uitdagende vragen met een unieke twist. Verder wordt je tijdens de pauze voorzien van een lekkere borrelhap van het café. Uiteraard stopt de avond niet na de quiz en iedereen is welkom om er nog een lange avond van te maken.

Naast de quiz wordt er ook een prachtige hoofdprijs samengesteld met behulp van sponsoren uit Leek. De sponsoren zijn allemaal leuke locale winkels die bij willen dragen aan dit evenement en het behoud van de sfeer in het dorp.

Aanmelden
Wil je zeker zijn van een tafel voor jouw groep, bij aanmeldingen van 4 tot en met 6 personen is jullie tafel gegarandeerd. Opgaves van 3 of minder personen worden samengevoegd tot maximaal 6 personen indien nodig. Aanmelden kan via deze link

   
Back to top button