Afsluiting A7 bij Hoogkerk gaat dit weekend niet door wegens technische problemen

Hoogkerk – De A7 zou dit weekend van vrijdag 11 oktober 22.00 uur tot maandag 14 oktober 06.00 uur afgesloten zijn vanaf Groningen-West tot aan Hoogkerk, voor het verkeer richting Hoogkerk/Leek. Zaterdagmorgen meldde Aanpak Ring Zuid dat de werkzaamheden niet kunnen plaatsvinden wegens technische problemen.

Ze laten weten; “De geplande afsluiting van de A7/N7 tussen Vrijheidsplein en Hoogkerk dit weekend gaat niet door. Door technische problemen kunnen we de verkeersmaatregelen niet veilig opbouwen. Wanneer we de herstelwerkzaamheden aan het viaduct bij Hoogkerk alsnog gaan uitvoeren, is nog niet bekend. Er volgt een nieuwe planning.”

Werkzaamheden viaduct
De afsluiting zou zijn vanwege werkzaamheden aan het viaduct van de A7 bij Hoogkerk. Het gaat om het viaduct waar de bussen onderdoor rijden vanaf P+R Hoogkerk naar de busbaan Peizerweg, en omgekeerd. De aannemer zou hier met het beton aan de slag. Twee weken geleden hebben ze de ene kant van het viaduct gedaan, dit weekend zouden ze met de andere zijde verder.

De geplande afsluiting die niet doorgaat afsluiting.

   
Back to top button