KVW ’22 speelt sterk, maar komt net te kort tegen Amicitia

Leek – KVW ’22 heeft in hun eerste thuiswedstrijd tegen Amicitia 1 geprobeerd zich te herstellen van de nederlaag van vorige week.

n de eerste helft wisten beide ploegen het elkaar lastig te maken in de aanvallen en hadden beide weinig succes bij het scoren. Desondanks wisten de gasten met een kleine voorsprong van 4-6 de rust in te gaan. In de tweede helft begon de HHZ-formatie met goede moed, maar Amicitia opende snel de score. KVW ’22 had moeite om direct te reageren, maar kwam daarna goed in het eigen ritme en wist weer aan te haken tot 14-15.

Het geloof was er bij de ploeg uit Leek, echter lukte het niet om er overheen te gaan en liep Amicitia in de slotfase uit naar 16-19. Volgende week wederom thuiswedstrijden voor de HHZ-formatie. KVW ’22 1 krijgt AVO 1 op bezoek en KVW ’22 2 neemt het op tegen Drachten 3.