Wethouder van sport opent samen met jeugdspelers nieuw veld KVW ’22

Tolbert – Eind juli is bij KVW ’22 het project gestart om een nieuw veld te realiseren. Dankzij goed onderhoud van de vrijwilligers van KVW ’22 heeft het vorige, karakteristieke blauwe veld het lang volgehouden, maar deze was nu toch echt aan vervanging toe.

Het veld is aangelegd door CSC Sport. Zij hebben duurzaamheid hoog in hun vaandel staan en hebben daarom ook nieuwe, duurzame, ledverlichting rondom het veld geplaatst. De gehele zomer is er hard gewerkt door CSC Sport en vrijwilligers van KVW ’22, waardoor de eerste thuiswedstrijden op het nieuwe veld gespeeld konden worden.

Opening en spannende wedstrijd
Op 14 september, tijdens de eerste thuiswedstrijden van de competitie, was Wethouder van sport Harry Stomphorst aanwezig om het veld officieel te openen. Hierin werd hij geholpen door de jeugd van KVW ’22. De jonge spelers en speelster hebben samen de bal overgespeeld tot de wethouder het mocht afmaken door de bal door de korf te gooien.

Daarna volgde er nog een spannende wedstrijd van het vlaggenschip van KVW ’22, waarna alle belangstellenden hebben genoten van een Chinees Buffet en een aansluitend feestje. Het bestuur van KVW ’22 wil alle vrijwilligers, het personeel van CSC Sport en de Wethouder bedanken voor het mogelijk maken en openen van ons nieuwe veld.

   
Back to top button