Leek’s eerste Hardtechno Experience, SYNTHETIKA By Jubel, in Station Rodenburg

Leek – Op zaterdag 28 september vindt in de compleet vernieuwde popzaal Station Rodenburg Leek’s eerste Hardtechno Experience, SYNTHETIKA By Jubel, plaats. Hiermee zetten EVA Evenementen en By Jubel een nieuwe stap in het uitgaansleven voor jongeren in Leek en omgeving. Het is een primeur voor Leek dat een dergelijk evenement wordt georganiseerd.

Met dit nieuwe evenement brengen de organisatoren het onder jongeren enorm populaire hardtechno-genre voor het eerst naar Leek. De avond bevat unieke showelementen en opkomende artiesten die deze clubnight onderscheiden van andere techno-evenementen. SYNTHETIKA begint met een spectaculaire Grand Opening, gevolgd door de First Show, waarin bekende nummers worden voorzien van de hardste drops. De avond wordt afgesloten met het krachtige ‘Hard Waves’, waarbij het hardste genre door de speakers knalt.

Hardtechno clubnight bieden
Organisator en bedenker van SYNTHETIKA By Jubel, Chris Hessels, zegt: “Wij zijn super enthousiast om SYNTHETIKA in Leek te organiseren en daarmee jongeren een hardtechno clubnight in hun eigen omgeving te bieden. SYNTHETIKA biedt hiermee een nieuw alternatief voor het ‘standaard stappen’ in de stad.”

Meer informatie en tickets voor SYNTHETIKA By Jubel zijn beschikbaar via eva-evenementen.nl.

Eventinformatie
● SYNTHETIKA By Jubel
● 28 september 2024
● 20:00-02:00
● Tickets: eva-evenementen.nl
● Social media: @byjubel

   
Back to top button