Aldert-Jan Keessen zonder puntverlies op eerste snelschaakavond

Leek – De eerste open snelschaakavond van de Schaakclub Leek van dit seizoen is met  grote overmacht gewonnen door Aldert-Jan Keessen. In een volledige competitie met 7 spelers behaalde hij 12 punten uit 12 partijen. In de eerste cyclus konden Pieter Doller en Kees Praagman nog in zijn spoor blijven met 1 resp 2 punten minder, maar in de 2e cyclus bleven die verder achter en kon alleen Johan ten Hoor op gepaste afstand volgen. Al met al een geslaagde avond.

Iedereen is altijd welkom om mee te spelen bij de club. Heb je zin om een keer mee te doen, neem dan contact op met de voorzitter (Pieter Doller, [email protected]) of de secretaris/competitieleider Kees Praagman ([email protected]).

Versneld tempo
Eens in de maand organiseert de club een open avond met een versneld speeltempo. De volgende snelschaakavond (dat is ongeveer 10 minuten per partij) is gepland op 13 december. Op 15 november is de Schaakoff, een landelijke activiteit van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, waarvoor de club een eerste ronde verzorgt. Die avond bestaat uit 3 ronden rapid (dat is ongeveer een uur per partij), met aanmelding via de KNSB (https://startmet.schaken.nl/activaties/schaak-off-2024) ). Als je bij de vraag “Waar ben je maar op zoek?” Leek antwoordt, krijg je de pagina waarop je je kunt aanmelden.

Iedereen is van harte welkom op deze vrijdagavonden in de speelzaal in de Balkhoeve aan de Waezenburglaan 57 (ingang via parkeerplaats aan de Auwemalaan).

   
Back to top button