Volksvermaken Leek vrijwilligers nodigen alle volwassenen uit voor Happen & Schnappen – Oktoberfest Editie

Op 25 oktober bij 22 winkels in het centrum van Leek

Leek – De vrijwilligers van Volksvermaken Leek nodigen jou uit om op vrijdag 25 oktober deel te nemen aan de Happen & Schnappen – Oktoberfest Editie. Deze activiteit belooft een gezellige middag vol met heerlijke hapjes, speciaal bieren en wijnen, in een feestelijke sfeer.

Wat kun je verwachten?
Van 16:30 tot 19:30 uur verandert het winkelgebied van Leek in een levendig Oktoberfest-terrein. Voor slechts €10 ontvang je:

  • Een speciaal Oktoberfest-bierpull of wijnglas
  • Een plattegrond van de deelnemende winkels
  • Maar liefst 15 drankjes om te proeven!

Lever je een volle stempelkaart in? Dan krijg je 2 muntjes die je kunt inwisselen voor extra drankjes in de deelnemende kroegen, waar het feest nog even doorgaat.

Ontdek de deelnemende winkels
Met je plattegrond in de hand kun je langs 22 verschillende winkels in het centrum wandelen. Bij elke deelnemende zaak kun je genieten van heerlijke hapjes of drankjes. Dit is dé kans om onze lokale ondernemers te steunen en nieuwe smaken te ontdekken!

Naast de diverse dranken zijn er ook alcoholvrije opties beschikbaar, zodat iedereen kan meegenieten. Het evenement is perfect voor vrienden, families en collega’s om samen te genieten van een gezellige vrijdagmiddag.

Meld je aan!
Zorg ervoor dat je erbij bent en beleef een geweldige dag! Aanmelden kan via www.leek.nl/oktoberfest/.

   
Back to top button