Indy en Rebecca van Acro Academy Noord Nederland in Leek door naar volgende ronde van Holland’s Got Talent (Video)

Leek – Afgelopen vrijdag werd de laatste auditieronde van Holland’s Got Talent uitgezonden, waarin Indy Bandringa (10) uit Marum en haar partner Rebecca Groote (14) uit Groningen deelnamen. Het acrogym-duo behaalde groot succes en werd door de jury unaniem doorverwezen naar de volgende ronde. De twee talenten trainen bij Acro Academy Noord Nederland (AANN) uit Leek, een topsportstichting.

Indy en Rebecca vormen al twee jaar een acrogym-duo en hebben in die tijd al meerdere prijzen gewonnen. Zo zijn ze al tweemaal Nederlands Kampioen geworden in hun leeftijdscategorie. Toen ze enkele maanden geleden via hun gezamenlijke Instagram-account werden benaderd door Holland’s Got Talent om auditie te doen, was de keuze snel gemaakt. Optreden en mensen versteld doen staan van hun acrogym-talent is wat ze het liefst doen.

Acrogym combineert acrobatiek, turnen en dans, waarbij oefeningen bestaan uit elementen zoals salto’s, handstanden en indrukwekkende balanshoudingen. Door hun lange samenwerking zijn Indy en Rebecca uitstekend op elkaar ingespeeld, wat duidelijk te zien is in hun performances.

Betoverende Auditieronde
Tijdens de auditie gaven Indy en Rebecca een acrobatische dansact op muziek uit de film ‘Alice in Wonderland’. Indy vertolkte op charmante wijze de rol van Alice, terwijl hun lenigheid, krachtige expressie en prachtige acrobatische elementen het verhaal tot leven brachten. Het duo wist de essentie van de film perfect te vertalen naar een bijzondere act op de vloer. De juryleden, samen met de winnaars van vorig jaar, Rik en Aimee waren unaniem in hun oordeel en gaven het duo een volmondig “ja”. Hiermee zijn ze door naar de kwalificatieronde, die komende vrijdag om 20.00 uur wordt uitgezonden op RTL4.

Trainen op het Hoogste Niveau
Rebecca en Indy trainen 14 uur per week bij Acro Academy Noord Nederland in Leek. Afgelopen jaar domineerden ze in de leeftijdscategorie jeugd en veroverden de titel van Nederlands Kampioen. Kort daarna wonnen ze ook goud op een internationaal acrotoernooi in Colchester, Engeland. Dit seizoen blijven de twee samen trainen en doen ze in de juniorencategorie opnieuw een poging om Nederlands Kampioen te worden, terwijl ze ook weer zullen deelnemen aan internationale toernooien.

Video van de auditie bij Holland’s Got Talent

   
Back to top button