Succesvolle 28e editie Oldtimer & Classic Beurs in Leek trekt veel bezoekers

Leek – De 28e editie van de Oldtimer & Classic Beurs, gehouden in het Sportcentrum Leek afgelopen weekend, werd druk bezocht en stond bol van gezelligheid. Veel bezoekers kwamen naar de beurs om te genieten van de prachtige en bijzondere oldtimers en klassiekers die in alle soorten en maten te bewonderen waren.

Een van de hoogtepunten was de indrukwekkende collectie Panhard-auto’s, samengesteld door de Panhard Club. Daarnaast was er een grote diversiteit aan merken en modellen te zien, variërend van voertuigen uit het begin van de vorige eeuw tot modellen uit de jaren negentig.

Oldtimerrit
Naast de auto’s waren er ook tal van verkoopstands met boeken, onderdelen en retrospullen, die volop handel dreven. Op zondag werd er bovendien een oldtimerrit van 90 kilometer georganiseerd door de omgeving van Leek, waaraan 55 oldtimers en klassiekers deelnamen. Na afloop van de rit brachten de deelnemers natuurlijk ook nog een bezoek aan de beurs.

Oldtimer & Classic Beurs in 2025
Het was een weekend vol bezienswaardigheden en plezier voor de bezoekers in het Sportcentrum Leek. De 29e editie van de beurs is alvast gepland voor volgend jaar, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober 2025.

Foto’s: Oldtimer & Classic Beurs 2024

 

   
Back to top button