Netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers van sportverenigingen en alle andere vrijwilligersorganisaties in onze gemeente

Westerkwartier – Voor sportverenigingen en alle andere vrijwilligersorganisaties in de gemeente Westerkwartier organiseren Sociaal Werk de Schans, gemeente Westerkwartier en het VIP een thema-avond vrijwilligers. Een avond vol ontmoetingen en kennisuitwisseling over het werken met de vrijwilliger van deze tijd.

Hoe kom je tegemoet aan de behoefte aan meer flexibiliteit zonder dat de continuïteit daardoor onder druk komt te staan? Welke keuzes kan jullie organisatie maken om deze uitdaging het hoofd te bieden?

Programma
Neem je eigen organisatie onder de loep en inspireer anderen met creatieve oplossingen of laat je inspireren door de kennis en praktische ervaring van anderen. Er is een afwisselend programma samengesteld waarin ruimte is om elkaar te leren kennen, eigen ervaringen te delen, te leren van andere organisaties en je te laten inspireren door een bevlogen spreker.

  • Donderdag 17 oktober 19.00 – 21.30 uur
  •  Vanaf 18.30 uur is de zaal open en is er koffie en thee.Locatie: Dorpshuis De Rotonde Bloemersmastraat 1-B, 9822 AA in Niekerk

Aanmelden
Meld u aan door een mail te sturen naar [email protected] of naar [email protected]. Geef daarbij aan met hoeveel mensen je wilt komen. We hanteren een maximum van drie deelnemers per organisatie. Heb je een goed voorbeeld, een oplossing, of een ervaring die aansluit op het thema ‘ONT-MOETEN, continuïteit versus flexibiliteit’? Deel het met ons. Dan kijken we of we dit een plek kunnen geven in het programma. Wij zien u graag op 17 oktober!

   
Back to top button