KVW ’22 laat punten achter in Vriezenveen

Vriezenveen – Zaterdag 5 oktober nam KVW’22 1 het op tegen Amicitia 1. Toen Amicitia op bezoek kwam in Leek, waren ze net te sterk voor KVW’22 1 en wisten ze de punten mee terug te nemen naar Vriezenveen.
KVW’22 ging met een goed gevoel de wedstrijd in.

De eerste minuten begonnen beide ploegen goed en de stand liep gelijk op. Amicitia wist aan het einde van de eerste helft toch een kleine voorsprong te pakken. De goals waren schaars. KVW’22 ging de rust in met een stand van 8-6.

Na een positieve toespraak van de coach ging KVW’22 vol vertrouwen de 2e helft in, alles was nog mogelijk. Amicitia begon sterk aan de 2e helft. De HHZ-formatie liet een beetje over zich heen lopen waardoor Amicitia al snel de voorsprong vergrootte naar 4 verschil. Hierna wist Amicitia deze lijn door te zetten en was de wedstrijd al vrij snel beslist. Na 60 minuten spelen verloor KVW’22 met 24-13 van Amicitia.

Bekerwedstrijd
Aanstaande dinsdag gaat KVW’22 een bekerwedstrijd spelen in Oostwold tegen Drachten/van der Wiel. Aanstaande zaterdag staat alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen op de planning. KVW’22 zal het op gaan nemen tegen AVO 1 en proberen om dit seizoen toch nog af te sluiten met punten!