Vind je perfecte bruiloft inspiratie op de Bruidsbeurs bij Grand Café Borg Nienoord

Leek – Grand Café Borg Nienoord verwelkomt aanstaande bruidsparen op zondag 22 september voor een inspirerende bruidsbeurs, die plaatsvindt van 11:00 tot 17:00 uur. In de idyllische setting van de Borg, gelegen op het prachtige landgoed Nienoord in Leek, zullen verschillende standhouders hun unieke producten en diensten presenteren om uw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Deze gratis toegankelijke bruidsbeurs biedt bruidsparen een uitgelezen kans om de nieuwste trends en ideeën voor hun grote dag op te doen. Van adembenemende bruidsmode en schitterende trouwringen tot professionele fotografen en verrukkelijke bruidstaarten, de beurs heeft voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen uitgebreid kennismaken met de diverse aanbieders, die klaarstaan om persoonlijk advies te geven en hun expertise te delen.

Verken de Borg
Grand Café Borg Nienoord is niet alleen een perfecte locatie voor deze bruidsbeurs, maar biedt ook een schitterende ambiance voor huwelijksvieringen zelf. Tijdens de beurs kunnen bezoekers de sfeervolle ruimtes van de Borg verkennen en zich laten inspireren door de veelzijdige mogelijkheden die de locatie biedt voor hun eigen bruiloft.

Kom langs
Bent u op zoek naar inspiratie, de juiste leveranciers, of misschien wel de perfecte trouwlocatie? Kom dan langs op de bruidsbeurs op zondag 22 september bij Grand Café Borg Nienoord.

   
Back to top button