Vier de Kinderboekenweek met ‘De Lekker Eigenwijs Show!’ in Leek

Leek – Op woensdag 2 oktober om 14.30 uur barst het feest los in Station Rodenburg in Leek! Ter ere van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Westerkwartier, Sociaal Werk de Schans en De Jonge Wereld ‘De Lekker Eigenwijs Show!’ Een vrolijke, interactieve show speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Clown Bennie en Tante Theater zorgen voor een spetterende show die boordevol spelletjes, zingen, dansen en goochelen zit. Alle kinderen maken kans op prachtige prijzen en voor iedereen is er een lekkere traktatie. De toegang is gratis.

Het is het tweede jaar dat er een officiële opening voor de Kinderboekenweek wordt georganiseerd door deze partijen. De eerste editie vorig jaar was een succes en de organisatie hoopt dit jaar op nog meer kinderen die het feest mee komen vieren. Een mooie manier om samen stil te staan bij het plezier van lezen en schrijven.

Veel meer te doen
Naast ‘De Lekker Eigenwijs Show!’ is er gedurende de Kinderboekenweek nog veel meer te doen. Op woensdag 9 oktober is er in de Bibliotheek in Leek een eigenwijze middag met een muziekworkshop en de Verhalenvlam. Deelname is gratis, maar vergeet niet om je aan te melden via de website van de bibliotheek. Meer weten over wat er allemaal te doen is tijdens de Kinderboekenweek? Bezoek de website van de bibliotheek voor het volledige programma!

   
Back to top button