Leekster Ymre Stiekema (32) deelnemer Expeditie Robinson 2024

"De uitdaging van mijn leven en een droom die uitkomt."

Leek – Vanaf zondag 1 september is het zover: een nieuw seizoen van Expeditie Robinson gaat van start op RTL4 en Videoland. Vandaag zijn de deelnemers bekendgemaakt waaronder ook Leekster Ymre Stiekema.

Ze maakte het spannende nieuws vanmorgen zelf bekend via haar Instagram account. Naast Ymre doen dit seizoen ook Timor Steffens, Marijn Kuipers, Ouassima Tajmout, Thomas van der Vlugt, Nouchka Fontijn, Ramon Brugman, Kiran Badloe, Kimmylien Nguyen mee. Later vandaag zullen nog meer namen bekendgemaakt worden.

Wie is Ymre Stiekema
Ymre Stiekema is een Nederlands model en woonachtig in Leek. Samen met partner Wouter Komdeur hebben ze twee dochters. Ymre begon haar carrière als model op vijftienjarige leeftijd toen ze in april 2008 tweede werd bij de finale van de Elite Model Look in Praag. Op 22 mei 2008 won ze de Dutch Model Award in Amsterdam. Daarnaast is Ymre meerdere keren verschenen in het magazine Voque.

🌴✨Spannend nieuws ✨🌴

Eindelijk mag ik dit spannende nieuws met jullie delen.. Ik mag de uitdaging van mijn leven aangaan: ik doe mee aan Expeditie Robinson 🏝️

Het is een droom die uitkomt. Een uitputtend avontuur vol uitdagingen en teamwork. Maar vooral een kans om mijn grenzen te verleggen en te ontdekken. ✨

Bereid je voor op een heleboel onvoorspelbare momenten, lachen en misschien een traantje. Ik kan niet wachten deze unieke ervaring met jullie te delen.🦀

🔥Volg mijn avontuur vanaf 1 september bij @rtl.nl en @videolandonline 🔥

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ymre Stiekema (@ymrestiekema)

Wie presenteren Expeditie Robinson 2024?
De afgelopen jaren is het realitysurvivalprogramma van RTL al door behoorlijk wat mensen gepresenteerd: van Ernst-Paul Hasselbach, Eddy Zoëy, Evi Hanssen, Dennis Weening tot recenter namen als Rick Brandsteder en Kaj Gorgels. In 2024 is het wederom de beurt aan Nicolette Kluijver. Zij wordt ook dit jaar bijgestaan door Art Rooijakkers.

Wat is Expeditie Robinson?
Als er een programma van RTL4 eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is het Expeditie Robinson wel. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat in dit realitysurvivalprogramma diverse BN’ers de strijd met elkaar aangaan op een onbewoond eiland. Ze moeten het hoofd zien te bieden aan weinig eten, onrustige nachten, ingewikkelde proeven en vooral de omgang met elkaar.

Wie nergens bijhoort, heeft grote kans om tijdens een van de eilandraden naar huis te worden gestuurd. Vorig jaar won Willem Voogd.

   
Back to top button