Aanleg glasvezel in zuidelijke deel van gemeente Westerkwartier gaat van start

Westerkwartier – Afgelopen week heeft maar liefst 40% van de huishoudens in de kleine dorpen en buitengebieden zich aangemeld voor glasvezel. Dat betekent dat de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk een feit is! Eindelijk krijgt ook het zuidelijke deel van de gemeente Westerkwartier glasvezel.

De campagne is nog niet ten einde, maar de 40% is gehaald. Dank gaat uit naar iedereen die heeft meegeholpen om dit nu eindelijk mogelijk te maken: ambassadeurs, dagwinkels, bakkers, dorpshuizen, dorpsbelangen en lokale medewerkers.

Nog niet aangemeld?
Alle bewoners die nog twijfelen, kunnen zich tot aanstaande maandag aanmelden. GlasDraad Westerkwartier Zuid gaat nu in ieder geval aanleggen. Inwoners hebben tot en met 22 juli 2024 de kans om dit te doen. Schrijf u eenvoudig online in via deze website glasdraadwesterkwartierzuid.nl.

GlasDraad wil alle bewoners, lokale bedrijven en verenigingen nogmaals bedanken die hebben bijgedragen aan het behalen van de 40%. “Samen maken we de toekomst van snel internet in Westerkwartier Zuid mogelijk”.

   
Back to top button