Wietske Wekema 25 jaar in dienst bij Kindercentrum De Jonge Wereld

Leek – Wietske Wekema is op 21 juli 25 jaar in dienst bij Kindercentrum De Jonge Wereld. Wietske begon in 1998 als stagiaire bij Astrid Oostra die Wietske in 1999 in vaste dienst nam.

Astrid laat namens het Kindercentrum weten; “Voor ons is dit ons eerste jubileum dus was het erg spannend om te organiseren. Thuis werd ze opgehaald in een grote Mercedes die geheel versierd was met linten door Bloemenwinkel Scheerhoorn. De dag ervoor heeft ze een kaartje ontvangen waarin stond dat ze om 8.30 klaar moest staan. Dus toen de chauffeur aanbelde was eerste wat ze zei: pffff een auto was al bang dat ik op een kameel moest.”

Erehaag en emoties
Bij aankomst van de locatie peuteropvang Vogelvlucht stond een mooie erehaag van kinderen, ouders en collega’s. Onder hard geapplaudisseer en kinderen die allemaal een toeter hadden werd ze ontvangen. Wietske die overliep met tranen van blijdschap en zei; “Ik dacht gewoon wat ballonnen maar dit had ik niet verwacht.

Na een speech van de mededirecteur Emo de Vries was er heerlijk gebak die speciaal is gemaakt in jubileum stijl en hebben we er met z’n allen een feestelijke ochtend van gemaakt. Bedolven onder cadeautjes van collega’s, ouders en kinderen ging Wietske aan het werk.

   
Back to top button