Nieuw bij Judo Academy NN; lessen Braziliaans Jiu Jitsu

Leek – Judo Academy NN, opgericht door oud-bondscoach judo, John van der Meer en Renshu Fights van Marcel Riegman en Barry van Dorssen zijn een unieke samenwerking aangegaan! Vanaf september zal er, in nieuwe dojo in de Rodenburghal te Leek, door BJJ Academy NN les worden gegeven in Braziliaans Jiu Jitsu.

John van der Meer is trots op de groei die Judo Academy NN heeft doorgemaakt sinds de start in 2020: ‘We zijn klein begonnen in Groningen en te kregen direct te maken met de Corona-pandemie. Desondanks is het de afgelopen jaren gelukt om door te groeien tot een stabiele judoclub met 250 leden op meerdere trainingslocaties. Één daarvan is Leek, hier heeft de samenwerking met de Rodenburghal geresulteerd in een vaste judozaal. Na de zomervakantie hebben we de beschikking over een eigen dojo met 105 m2 judomat. Dit geeft de mogelijkheid om door te ontwikkelen en bijvoorbeeld BJJ op te starten! Tevens zullen we meer schooljudoprojecten kunnen faciliteren.

Drie pijlers
Bij Judo Academy NN ligt de nadruk op die drie pijlers: 1. Plezier in bewegen 2. Ontwikkeling van motorische vaardigheden 3. Ontwikkeling van normen en waarden! deze visie zullen we ook terugzien in het BJJ! John van der Meer; “Ik ben ervan overtuigd dat het een succes wordt! in de regio Leek/ Roden is er nog geen BJJ, ook niet in bijvoorbeeld Drachten.”

Info en tijden
De BJJ-lessen worden gegeven door Robert Beerta en Thomas Engberts, John van der Meer zal de trainers assisteren. Dinsdag 3 september 2024 is de eerste les. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een proefles? Stuur dan een e-mail naar [email protected]!

   
Back to top button