Zaterdag 13 juli oefenwedstrijd van FC Groningen bij VEV’ 67 in Leek

Leek – Op zaterdag 13 juli aanstaande zal FC Groningen om 15.00 uur gaan aftrappen tegen Rot-Weiss Erfurt. Deze wedstrijd zal tevens door vele supporters van Rot-Weiss Erfurt worden bezocht omdat beide teams 10 jaar vriendschap vieren. Een unieke voetbalmiddag waar u als voetballiefhebber bij kunt zijn!

VEV’67 heeft met een geweldige werkgroep alle ingrediënten weten in te vullen; zo zijn er 2 horecapleinen, een foodplein, een DJ/ livemuziek, een speaker van formaat en een wedstrijd die de geschiedenisboeken in zal gaan.

Programmaboekje en VIP-ruimte
Op deze middag is een speciaal ontworpen programmaboekje te koop met ingesloten een lot waarmee u kans maakt op een wedstrijdshirt van FC GRONINGEN (2x). Via de website van FC Groningen kunt u online de reguliere tickets kopen en VEV’67 heeft tevens de kantine ingericht als VIP-ruimte. VEV’67 heet u als VIP van harte welkom (bedrijfsmatig of als particulier), meer informatie over deze VIPKAARTEN is beschikbaar via [email protected]. Op naar wederom een prachtige dag op Sportpark Oostindie.

   
Back to top button