Waarom kiezen voor een elektrische step?

Partnerbijdrage – Elektrische steps zijn de laatste tijd enorm populair geworden, en dat is niet zonder reden. Deze milieuvriendelijke, handige en betaalbare voertuigen hebben veel voordelen, waardoor ze erg aantrekkelijk zijn voor mensen die in de stad wonen, studenten en iedereen die een alternatief zoekt voor traditionele vervoersmiddelen. Hier zijn een paar van de grootste voordelen van een elektrische step.

Flinke afstanden afleggen
Met een elektrische step kun je gemakkelijk afstanden van 15 tot zelfs 100 kilometer afleggen, afhankelijk van het model dat je kiest. Als je een licht en compact model wilt, dan is de actieradius wel wat kleiner. De snelheid die je kunt bereiken hangt ook af van het model. Er zijn modellen die in de onbegrensde stand snelheden tot 45 km/u halen. Sommige modellen kun je zelfs eenvoudig aanpassen om ze sneller te maken. Volgens Europese richtlijnen mag een ‘bijzondere bromfiets’, de categorie waar e-steps onder vallen, echter maar tot 25 km/u gaan. Gaat hij sneller, dan wordt hij gezien als een normale bromfiets. Wil jij ook een elektrische step? Haal dan je elektrische step bij easy-ride.nl!

Makkelijk mee te nemen
Wist je dat je bijna elke e-step kunt inklappen? Dat maakt het supermakkelijk om hem mee te nemen in het openbaar vervoer. Je stapt uit de trein of bus, klapt je step in een paar seconden uit en rijdt zo comfortabel naar waar je moet zijn! En met een gemiddeld gewicht van minder dan 15 kg is hij ook nog eens makkelijk te tillen.

Het is milieuvriendelijk
Een e-step is een uitstekende keuze als je duurzaamheid belangrijk vindt. Door een elektrische step te gebruiken in plaats van een auto of brommer, verminder je je energieverbruik en uitstoot aanzienlijk. Bovendien zijn de accu’s meestal recyclebaar.

Betaalbaar
Elektrische steps zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor je portemonnee. Ze zijn goedkoop in gebruik vergeleken met andere vervoersmiddelen. Het opladen van de batterij kost veel minder dan het tanken van benzine, en omdat ze weinig onderhoud vergen, bespaar je ook flink op reparatie- en onderhoudskosten.

Tijd besparen
Niet te vergeten: elektrische steps besparen je kostbare tijd. Ze zijn sneller dan lopen en kunnen gemakkelijk langs verkeersopstoppingen manoeuvreren, waardoor je sneller op je bestemming bent. Of je nu naar je werk gaat of snel wat boodschappen moet halen, een elektrische step helpt je tijd te winnen en maakt je dag efficiënter. Er zijn tal van redenen om een e-step te gebruiken, maar één ding is zeker: binnenkort is de e-step niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld!

   
Back to top button