Waarom je twee fotografen moet hebben op trouwdag

Partnerbijdrage – Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. Je hebt natuurlijk alles tot in de puntjes voorbereid, zoals een fijne locatie in Leek en een geweldige catering.  De dag zelf gaat helaas heel snel voorbij. Voor je het weet is het afgelopen en heb je alleen nog de herinneringen. Daarom is het aan te raden om twee trouwfotografen op je bruiloft te hebben. Deze kunnen niet alleen jou en je partner, maar ook de rest van de genodigde fotograferen. Maar waarom zou je nou voor 2 fotografen kiezen? Lees hier meer over de voordelen!

Foto’s van alle momenten
Wanneer je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een trouwfotograaf, ben je er zeker van dat alle momenten worden vastgelegd. Het voordeel van twee fotografen is dat een fotograaf de bruid kan volgen, en de andere fotograaf de gasten. Op deze manier kunnen er perfecte foto’s worden gemaakt op hetzelfde tijdstip. Want wat is nou mooier dan jouw lach en je eigen vader op de achtergrond. De andere fotograaf kan zich dan focussen op jouw vader zodat zijn emoties ook goed in beeld worden gebracht. Deze twee foto’s kunnen later dan mooi bij elkaar in een lijst worden gezet. Met twee fotografen zorg je er in ieder geval voor dat alle mooie momenten op beeld komen te staan. Zo kan je later nog lang nagenieten van deze onvergetelijke dag!

In kleur of toch in zwart wit
Anno 2024 zie je dat zwart wit weer helemaal in is. Wanneer je twee fotografen op je bruiloft hebt, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de ene fotograaf alleen maar kleurenfoto’s te laten maken en de andere alleen maar zwart wit foto’s. Zo blijven de foto’s uniek. Sommige foto’s zijn in kleur gewoon veel beter. Echter komen bij andere foto’s de zwart wit kleuren er beter uit. Het is daarom fijn dat je de keuze hebt uit twee fotografen. Zo kan je tenminste nog iets speciaals doen met je foto’s.

Verschillende perspectieven
De trouwfoto’s moeten natuurlijk perfect zijn. Het is daarom fijn dat je met twee fotografen de foto’s vanuit verschillende perspectieven kunt maken. Wellicht kan een fotograaf gebruik maken van drones en de andere van een normaal fototoestel. Wanneer het moment daar is, kan de ene fotograaf de foto van voren maken en de andere fotograaf de foto van de zijkant. Of wellicht een video van bovenover. Zo heb je uiteindelijk veel meer beelden om uit te kiezen. Er is niets mooier dan het perfecte moment vanuit verschillende perspectieven vastleggen.

   
Back to top button