Borderline Country Festival zaterdag 13 juli bij Borg Nienoord in Leek

Leek – Op zaterdag 13 juli verwelkomt de organisatie van het Borderline Country Festival je graag op het terrein van Borg Nienoord voor een onvergetelijke dag vol countrymuziek en entertainment! Drie geweldige bands staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis vol swingende ritmes en hartverwarmende melodieën.

Countryband Connected is opgericht in december 2001 als 4-mans formatie. In 2002 zijn ze gestart met de eerste optredens. Daarna volgden er meer, in zowel Nederland als België en Duitsland. Ze brengen countrymuziek die zeer geschikt is voor dansers, maar natuurlijk ook heerlijk voor luisteraars. Terry White Band is een Nederlandse/Belgische formatie ontstaan in 2010 en zijn een graag geziene band in binnen en buitenland.

Met deze muziekmix nemen ze iedereen mee terug naar de tijd, toen muziek nog muziek was. Met nu en dan een stapje naar het heden zullen ook de line dancers hun weg naar de dansvloer weten te vinden.

Voetjes van de vloer
Met hun swingend repertoire zullen de voetjes van de vloer gaan, en dit afgewisseld met een heerlijke ballad op zijn tijd zal ook de luisteraar niks te kort komen. Blue Velvet is een Nederlandse countryband die sinds 2015 flink aan de weg timmert. Zowel Traditionele Country muziek, als Modern Country komt in het brede repertoire van de band voor.

De bandleden komen uit gerenommeerde countrybands zoals, Misty Blue, Sky Tune, The Texas Renegades,The Music Road Pilots en DCM6. Blue Velvet heeft hierdoor een behoorlijke reputatie in de Nederlandse countryscene weten te verwerven dankzij de unieke sound en repertoirekeuze.

Info en tickets
Het terrein opent om 12:00 uur, de muziek begint om 13:00 uur. Mis dit fantastische evenement niet! Koop nu je tickets via Eventree Tickets: Borderline Country Festival – Eventree of bij Grand Café Borg Nienoord.

   
Back to top button