Coronarichtlijnen bezoek afvalbrengstations

WESTERKWARTIER – Door de COVID-maatregelen die zijn genomen, is de wachttijd bij de Milieustraat De Tweemat in Grootegast op de meeste dagen opgelopen. Door de drukte kan het voorkomen dat wanneer u op een doordeweekse dag na 15.30 uur en op zaterdag na 13.15 uur langs komt lang moeten wachten.

Kom alleen
We vragen bezoekers afval al zoveel mogelijk vooraf  thuis te sorteren en alleen naar de milieustraat te komen. Zo kunnen bezoekers en personeel 1,5 meter afstand van elkaar houden. We adviseren om tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen. We vragen u de aanwijzingen van de medewerkers strikt op te volgen.

Milieustraat de Tweemat; Tweemat 7, Grootegast.

Gunstige bezoektijden
Rustigere periodes om langs te komen zijn door de week tussen 10.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur. Meer dan 2 personen per wagen worden niet toegelaten.

Wachttijden
Door de COVID-maatregelen die zijn genomen, is de wachttijd bij de Milieustraat De Tweemat in Grootegast op de meeste dagen opgelopen. Door de drukte kan het voorkomen dat wanneer u op een doordeweekse dag na 15.30 uur en op zaterdag na 13.15 uur langs komt lang moeten wachten.

Het advies is dan ook om:

  • door de week de milieustraat niet te bezoeken tussen 11.30 en 12.00 uur en na 15.30 uur;
  • liever niet op zaterdag de milieustraat te bezoeken of  als u toch langskomt niet na 13.15 uur;
  • naar locatie Vagroen locatie TOP Gaarkeuken, Hoendiep z.z. 7a, Oldekerk  te gaan als u alleen groen-tuinafval heeft. Hier zijn over het algemeen geen of kortere wachttijden;
  • de milieustraat direct te verlaten als uw kar of kofferbak leeg is.

Let op! De kiosken op de milieustraten sluiten buiten de openingstijden automatisch waardoor de slagboom niet meer open gaat en u uiteindelijk niet meer naar binnen kunt.

Het KCA-depot Noordhorn is gesloten.

   
Back to top button